IMG 0190Start Vosheuvel 2.0 project

Zaterdag 27 juni is door Marijke Helwegen op het Zomerfeest het Vosheuvel 2.0 project geopend. Met dit project gaat een groot bedrag worden ingezameld voor de gefaseerde herinrichting van Stadsboerderij De Vosheuvel in de komende jaren.

Waarom?
Met het Vosheuvel 2.0 project zal de komende periode het terrein opnieuw worden ingericht en eenheid worden gebracht in de identiteit en uitstraling van de stadsboerderij. Hiermee hopen wij onze huidige bezoekers langer op de boerderij te laten verblijven, beter aan te sluiten bij de veranderende behoeften en wetgeving en meer eigen inkomsten te genereren, waarbij het welzijn van dier en mens voorop staat.

Wat?
Om De Vosheuvel nog toegankelijker te maken voor alle doelgroepen - kinderen, gezinnen, ouderen, mensen met een beperking, scholen - willen wij onder andere het volgende gaan realiseren:

-     Speeltuin aanpassen zodat deze geschikt wordt voor kleine kinderen en een
       aparte speeltuin creëren voor iets oudere kinderen

-     Meer zitgelegenheden
-     Verkooppunt in de hooiberg anders inrichten
-     Aantal stallen en schuilhokken aanpassen
-     Zichtbaarheid verbeteren
-     En nog veel meer....
 

Hoe?
Hiervoor hebben wij u nodig! Om deze plannen te realiseren is een aanzienlijk bedrag nodig, dat wij onder andere bij elkaar willen krijgen door donaties van bezoekers en sponsoring en giften van bedrijven.

Een speciale Vosheuvel 2.0 rekening is al geopend, waarop vanaf nu al kan worden gedoneerd:

NL28RABO0179595245 ten name van St. Vrienden Stadsboerderij De Vosheuvel.

Daarnaast zullen wij u de komende periode op de hoogte houden van de acties en activiteiten die voor Vosheuvel 2.0 georganiseerd gaan worden.

Heeft u vragen of ideeën, dan kunt u terecht bij Peter Coenen of Tamahra Massar, of stuur een mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Alle bijdragen zijn welkom, samen kunnen wij De Vosheuvel 2.0 realiseren!

IMG 0112 IMG 0220

 


Heiligenbergerweg 187, Amersfoort
Telefoon: 033 - 479 95 52
Maandag t/m zaterdag: 10:00-16:45
Zondag: 14:00 tot 16:45